(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Kiloon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Etsitkö vakituista siistiä sisätyötä? Oletko juuri sinä etsimämme

SIIVOOJA

vakituiseen ja kokoaikaiseen siivoustyöhön ESPOOseen, Kilon alueelle. Kyseisessä asiakaskohteessamme vastaat monipuolisten tilojen, kuten toimistojen, sosiaalitilojen ja portaiden puhtaudesta. Työaikasi ovat säännölliset, sillä työskentelet arkisin klo 6-14. Viikkotunteja kertyy siis yhteensä 37,5. Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta työskennellä satunnaisesti myös viikonloppuisin.

 

Sinulle ei ole tärkeää se mitä teet, vaan se miten sen teet. Pidät hyvää huolta asiakkaan toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä ympäristöystävällisesti. Aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta eniten arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen ja motivaatiota tehdä siivoustyötä. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen ja vaativatkin asiakaspalvelutilanteet sujuvat luontevasti suomen kielellä. Tehtävä edellyttää nuhteentonta taustaa, sillä kohteessa työskentelevälle tehdään suppea turvallisuuselvitys. 

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vakituisen työn vakavaraisessa, isossa firmassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.
 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi pikaisesti. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.