Kokoaikainen siivooja Kauppakeskus Valkeaan, Osuuskauppa Arina
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Etsimme nyt iloiseen ja tekeväiseen porukkaamme Kauppakeskus Valkeaan

SIIVOOJAA


Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen. Työvuorot ovat pääsääntöisesti kello 12-20 sijoittuen vaihdellen kaikille viikonpäiville. Työ on luonteeltaan monipuolisia ylläpito- ja perussiivousta, kuten lattioiden puhdistusta ja imurointia, pölyjen pyyhkimistä ja roskien vientiä. Palkkaus on kiiteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.


Pääset osaksi työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. 
Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voimme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen työympäristön. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinäkin olet yhtä mukava ja mutkaton työkaveri kuin tulevat työkaverisi. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus on eduksesi, mutta voit vakuuttaa meidät myös asenteellasi. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja Coorin toimintatapoihin. Puhut sujuvasti suomea työkielenä.

Miten haet tätä työpaikkaa

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, me odottelemme jo hakemustasi ja lähetäthän sen meille viimeistään 24.9. mennessä.

Lisätietoja sinulle antaa mielellään sähköpostitse palvelupäällikkö Henrika Lohvansuu henrika.lohvansuu@coor.com. 

 
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja  -kampanjassa. 
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot