(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja kauppakeskukseen Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

 

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Turun keskustaan. Työtä tehdään maanantaista sunnuntaihin vuoroviikoin aamua ja iltaa. Aamu- ja iltavuorot sijoittuvat kello 6.00 - 22.00 välille ja työtä kertyy viikossa täydet 37,5h. Tehtäviisi kuuluu tehdä ylläpitosiivousta vakikohteissasi, sekä ylläpitää positiivista asiakaskokemusta töidesi ohella! L&T:llä kaikki palkat määräytyvät kiinteistöpalvelualan TES: n mukaisesti. Tässä tehtävässä on PL 3, eli 11,20€/h.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden ajalta siivouskokemusta tai olet suorittanut laitoshuoltajan tutkinnon, mutta kerrothan kuitenkin, mikäli sinulla on muuta kokemusta, jota voisit soveltaa tähän tehtävään! Suomen kielen osaamista vaaditaan asiakaspalvelutilanteiden takia.

 

 

Saat meiltä:

  • Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
  • Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
  • Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
  • Ison talon henkilöstöetuuksia mm. terveys- ja kulttuuripalveluista ja henkilökuntakerhojen järjestämistä tapahtumista.

 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc