Kokoaikainen siivooja Kauhavalle
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI KAUHAVALLE

 

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja ammattitaitoista siivoojaa huolehtimaan asiakkaamme tilojen viihtyvyydestä ja päivittäisestä ylläpitosiivouksesta. Työsi sisältää niin toimisto-, tuotanto- kuin myymälätilojen puhtaanapitoa, samalla huomioiden asiakas oman työsi lomassa! Pesti on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko) ja tiedossa on kaksi lähekkäin sijaitsevaa kohdetta, joista tulet huolehtimaan. Työpäivä strattaa useimmiten aamu-/aamupäivä painotteisesti.

 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista palveluasennetta, rohkeutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä – kohtaat reippaasti niin asiakkaat kuin erilaiset työtehtävät päivästä toiseen! Lisäksi arvostamme työntekijöissämme luotettavuutta ja itsenäistä työotetta. Tässä kohteessa aikaisempi siivoustyökokemus katsotaan erityisesti eduksi. 

 

Olet etsimämme henkilö, jos iloinen hymysi ja hyvä fiiliksesi välittyy ympärillesi!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä sekä kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi saat meiltä huolellisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Meiltä löytyy myös kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja.

 

Hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä, odotamme hakemustasi innolla! Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää ne rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot