Kokoaikainen siivooja Joensuun Raatekankaalle
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

L&T on huomisella töissä! Meitä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI JOENSUUN RAATEKANKAALLE

 

Tässä työssä huolehdit asiakkaamme toimitilojen kokonaisvaltaisesta ylläpitosiivouksesta ja yleisestä viihtyvyydestä. Työ tapahtuu tiimityönä tehdasympäristössä, jossa huolehdit niin tuotanto-, tauko- kuin toimistotilojen puhtaanapidosta käsi- ja konemenetelmin. Pesti on kokoaikainen (37,5h/vko) ja vakituinen. Töitä tehdään arkisin eli maanantaista perjantaihin, jolloin työpäivä alkaa vaihtelevasti kello 5:00 - 7:30 välillä.

 

Arvostamme reipasta ja motivoitunutta asennetta sekä kiinnitämme ennen kaikkea huomiota luotettavuuteen ja itseohjautuvaan työskentelytapaan. Asiakaspalveluhenkisyys on tässä tehtävässä erityinen valttikortti, sillä kommunikoit kohteessa asiakkaamme kanssa. Toivomme siis, että viihdyt sosiaalisessa työympäristössä. Ehdoton etu on, mikäli sinulta löytyy kokemusta siivoustyöstä - hyvä siivoussilmä ja ote mopista ei siis olisi pahitteeksi.  Opetamme kuitenkin kaiken muun, paitsi timanttisen asenteen!

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Lisäksi meiltä löytyy kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

 

Kiinnostuitko?

Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Odotamme hakemustasi innolla! Mikäli kaipaat lisätietoja, voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot