(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Itä-Pasilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

L&T tekee töitä paremman huomisen puolesta! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme tänä vuonna nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen.Tule meidän remmiin mukaan!  

 

Oletko henkeen ja vereen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy hyppysissä niin siivousvälineet, kuin älypuhelinkin? 

 

ENTÄS, miltä kuulostaisi merkityksellinen työ, jossa päiväsi eivät varmasti ole tylsät? Jatkahan lukemista, sillä etsimme nyt ahkeraakin ahkerampia 

 

AMMATTITAITOISIA SIIVOOJAA ITÄ-PASILAAN

 

vakituisiin työsuhteeseen. Siivottavana on luokkahuoneita, toimistotiloja, sekä sosiaali- ja taukotiloja. Töiden touhussa ollaan ma-la joko aamuvuorossa klo. 6-14 tai iltavuorossa klo. 14-22. 37,5. Työtunteja kertyy täydet 37,5h/vko. Tehtävän palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES: n mukainen, kuten kaikissa L&T: n tehtävissä.

 

Me vaadimme paljon...

 

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaallemme laadukasta jälkeä, jonka vuoksi odotamme sinulta motivoitunutta asennetta siivoustyötä kohtaan. Aiempi kokemus ammattisiivouksesta tai vastaava koulutus on eduksesi. L&T: llä siivoojan työhön kuuluu paljon muutakin, kuin pölyjen pyyhintä. Toimit nimittäin L&T: n kiertotalouden lähettiläänä, joka pitää huolta lattioista, katoista ja ihmisistä niiden välillä. Tärkeimpiä työvälineitäsi on positiivinen ja reipas asenne, sillä työsi tulos on merkityksellinen. Pärjätäksesi kommunikointi- ja asiakaspalvelutilanteissa sinulla tulisi olla vähintään tyydyttävä suomen kieli - muista kielistä on toki etua. Itseohjautuva ja motivoitunut asenne ovat valttikorttejasi, joten olethan myös persoonaltasi toimeentarttuva tyyppi, joka ei hätkähdä pienistä.

 

Mutta tarjoamme vielä enemmän...

 

* Uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikottain! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi! <3

 

VOISITKO SINÄ OLLA MEIDÄN UUSI TIIMILÄINEN?

Hienoa! Naputtele hakemusta tulemaan hakulomakkeella, sillä täytämme paikat heti sopivien tyyppien löydyttyä! Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi suoraan esimiehelle terhi.tiitinen@lassila-tikanoja.fi Huomaathan, että varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis jätä hakemustasi sähköpostitse.

-

If you have any specific questions about the job or the recruitment process, feel free to contact us via email rekry@lassila-tikanoja.fi. Please mark your email with the job-ID. It is a five digit number that you can find at the top of the page next to the headline. Please note that we don’t take applications sent via email into consideration.