(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Hyvinkäälle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa työtä, jossa pääsee päivittäin tekemisiin ihmisten kanssa? Haluatko tietää työaikasi etukäteen ja kiinteän palkan työehtosopimuksen mukaisesti? Näitä olisi tarjolla! Hae meille

 

SIIVOOJAKSI
 

vakituiseen kokoaikatyöhön Hyvinkäälle. Tässä tehtävässä huolehdit asiakasyrityksemme toimisto- ja tuotantotilojen puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työaikasi on ma-pe klo 6-14 ja töitä ei tarvitse kotiin viedä. Tarve on kahdelle topakalle tekijälle.
 

Aikaisempi kokemus siivousalalta on iso plussa, mutta eniten arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Vielä kun sinulla on rippunen joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle, niin a vot, homma hanskassa! 
 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vakituisen kokoaikatyön mukavassa työympäristössä. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.
 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi aikailematta oheisen linkin kautta!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta!