(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Herttoniemeen Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti arkityötä? Etsimme nyt Helsingin Herttoniemeen

SIIVOOJAA

Mitä tämä työ tarjoaa sinulle?
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen viikkotuntien ollessa 37,5 tuntia viikossa ja työvuorosi on arkisin kello 6-14. Työpanoksellasi varmistat tilojen käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla automyymälän sosiaali-, toimisto- ja myymälätiloja. Työvälineesi ovat ajan hermolla ja hyvässä kunnossa, ja mahdollistavat työssä onnistumisen. Panostamme erityisesti kemikaalittomaan siivoukseen sekä työturvallisuuteen.

Mitä toivomme sinulta?
Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivouksesta sekä mahdollisesti alan koulutus. Kokemuksesi kautta sinulla on ammattitaitoinen ja oma-aloitteinen työote sekä tietoa ja taitoa erilaisten pintojen ja tilojen käsittelyyn. Käytät asiakaskohteessa päivittäin siivouskonetta, ja siksi odotamme sinulta kokemusta siivouskoneiden käytöstä. Katsomme suomen kielen osaamisen eduksi.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvaselvitys.

Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 22.12.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Tanja Paulasaari-Aho tanja.paulasaari-aho@coor.com.