(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? 

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. 

Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti asiakaskohteemme yleisten tilojen ylläpitosiivous. Työ sisältää satunnaisesti myös pieniä avustavia tehtäviä kiinteistön ravintolassa esimerkiksi astiahuoltoa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin klo 6-14, mutta katsomme eduksi jos hakija pystyy joustamaan tarvittaessa ja tekemään satunnaisia viikonloppuvuoroja.


Edellytämme hakijalta aiempaa siivousalan kokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta. Tehtävään soveltuva koulutus sekä hygieniapassi ovat eduksesi. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä suomen- ja englannin kielen taito. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Tehtävään valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.7.2018. Työ alkaa elokuussa 2018

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -