(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Heinolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

kokoaikatyöhön Heinolaan. Tehtävä on määräaikainen 30.4.2020 saakka. Etsimme neljää työntekijää vastaamaan asiakaskohteemme tehdastilojen ylläpitosiivouksesta, jonka lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa. Kohteessa aherretaan maanantaista perjantaihin yhteensä 8 tuntia päivässä. Kahden siivoojan työvuorot sijoittuvat aikavälille klo 6:00-14:00 ja yhden klo 7:00-15:00. Neljäs siivooja työskentelee kaksi kertaa viikossa klo 4:00-12:00 sekä muina päivinä klo 6:00-14:00.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee :) Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin lisää!