(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen siivooja Aviapolikseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin juuri alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työn määrää ja tehostaa esimiestyötä. Tervetuloa meidän matkaan!  

 

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa - viihtyminenkin on sallittua! Uskaltautuisitko heittäytyä töiden pariin jo heti ENSI VIIKOLLA? Mikset tulisi osaksi tiimiämme? Haemme nyt

 

REIPASTA SIIVOOJAA 
 
vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön tuotantotilaan Vantaan Aviapolikseen. Töiden parissa ollaan ma-pe noin. klo. 6-14 välisenä aikana. Työtunteja on alkuun 6h/pv, ja kunhan saamme turvaselvityksen kuntoon, saat täydet tunnit. Viikonloput saat viettää puhtaasti vapaalla! Työ on itsenäistä, sekä rutiininomaista, joten odotamme sinulta ennakkoluulotonta asennetta ja luotettavuutta!  Palkkaus tehtävässä on KIPA TES mukainen. Tehtävä edellyttää suppeaa turvallisuusselvitystä. Työt pääset aloittamaan heti ensi viikolla! :)
 
Arvostamme siivousalan aikaisempaa kokemusta tai koulutustaustaa. Uskalias pitää myös olla, sillä kruisailet työpäivän aikana myös siivouskoneilla, joihin opastamme sinut. Mielestämme kaikista tärkein työkalusi tehtävässä on timanttinen asenne - kaiken muun me voimme opettaa! Työturvallisuuskortista on tehtävässä paljon etua, mutta älä vain jätä hakematta, vaikka sellaista ei löytyisi jo omasta takaa. Työturvallisuuden kannalta odotamme myös, että tuleva työnttekijämme tulisi toimeen suomen kielellä. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

 

* Uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikottain! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi! <3

 

Hae n-y-t tehtävään oheisen linkin kautta! :) Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja odotamme malttamattomina hakemustasi.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai soittaa suoraan kohteen esihenkilölle Pia Mertalalle puh. 050 326 9809 arkisin klo. 8.00-16.00 välisenä aikana. Muissa rekryasioissa, voit jättää meille viesti rekry (at)lassila-tikanoja.fi Muistathan ilmoittaa työpaikan numerotunnuksen, joka löytyy  L&T: n sivun hakulomakkeen otsikon vierestä (viisinumeroinen). Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.