Kokoaikainen siivooja aamuvuoroihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Lapinjärvelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous siviilipalveluskeskusympäristössä. Tehtävissä tehdään myös huoneiden siisteystarkastukset ja siivousinfojen pitäminen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 06-16 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta, työtä pelkäämätöntä asennetta ja iloista asiakaspalveluasennetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen sekä englannin ja ruotsin kielen taitoa. Huomioimme valinnoissamme hakijoiden aikaisemman työkokemuksen siivoustyöstä ja mahdollisen laitoshuoltajan koulutuksen.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.3.2019.

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, https://www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

– ISS on savuton työpaikka –

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1243835
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lapinjärvi