Kokoaikainen siivooja aamuun (klo 5 alkaen)
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021
Etsitkö työtä, jossa pääset liikkumaan?

Etsimme nyt kahta SIIVOOJAA erilaisiin asiakaskohteisiimme Muurameen. Asiakaskohteiden välillä liikutaan autolla. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 5-14 välille. 


Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään asiakaspalvelutaitojasi - tarvitset sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja, että oma-aloitteisuutta. Perehdytämme sinut kattavasti, mutta tehtävässä menestymisen kannalta katsomme eduksi, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta siivoustehtävistä. Siivoustyössä liikutaan paljon ja hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan. Noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.


ISS:llä työntekijöidemme hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää ja tarjoamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 24.10.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fiwww.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot