Kokoaikainen Sales Engineer Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019
Oletko urasi alussa oleva koneinsinööri tai esimerkiksi mekaniikan alan insinööri? Oletko itsenäinen ja proaktiivinen tiimipelaaja, jolla on vahva motivaatio ja kiinnostus syventää tekniikan alan osaamistaan? Etsimme nyt Sales Engineeria asiakasyrityksellemme Marioff Corporation Oy:lle. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Sales Engineeria Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Marioff Corporation Oy:ssä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit kansainvälisen Marine & Offshore -tiimin tukena. Vastaat laivanrakennuksen uudisrakentamisen teknisten lausuntojen tekemisestä ja laadit aftersales- ja huoltotyötarjouksia. Toimenkuvaasi kuuluvat lisäksi palveluprojektit läheisessä yhteistyössä myyntipäälliköiden ja Field Operations -tiimin kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös dokumentaatiota. Sales Engineerina toimit asiakasrajapinnassa sekä sähköpostitse että puhelimitse. Asiakaskunta on kansainvälistä, joten tehtävä edellyttää valmiutta käyttää englantia työkielenä.

Työtehtäviisi kuuluu:


* kansainvälisen Marine & Offshore -tiimin tukena toimiminen
* laivanrakennuksen uudisrakentamisen teknisten lausuntojen tekeminen
* aftersales- ja huoltotyötarjousten laatiminen
* erilaiset palveluprojektit
* dokumentaatio
* kansainvälisessä asiakasrajapinnassa toimiminen


Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä työskentelemään dynaamisessa ja kansainvälisesti orientoituneessa ympäristössä meriteollisuuden alalla. Pääset tässä positiossa syventämään teknistä osaamistasi meriteollisuuden markkinoilla kansainvälisessä asiakasrajapinnassa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on esimerkiksi kone- tai mekaniikan alan insinöörin (AMK) koulutus ja mahdollisesti aikaisempaa työkokemusta alalta. Etsimämme henkilö osaa tulkita piirustuksia ja hänellä on teknistä ymmärrystä ja vahva motivaatio kehittää osaamistaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja proaktiivista työskentelyotetta sekä kykyä tehdä töitä tiimissä. Etsimämme henkilö kysyy (ja kyseenalaistaa) rohkeasti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa ja valmiutta käyttää englantia työkielenä kansainvälisessä business-ympäristössä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* kone- tai mekaniikan alan insinöörin (AMK) koulutus tai alan opinnot loppusuoralla
* sujuva englannin kielen taito
* hyvä tekninen osaaminen
* positiivinen asenne ja into kehittyä
* kyky hoitaa useampaa tehtävää samanaikaisesti
* myynti- ja asiakastyöorientoitunut ote


Sujuva suomen kielen taito on myös eduksi tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vuoden loppuun asti, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Marioff is a global leader and innovator of the water mist fire protection technology. We design, develop and maintain HI-FOG® water mist fire protection solutions that enhance safety in buildings, industrial applications and at sea, all over the world. There are over
400 motivated professionals working at Marioff. Our head office and factory are in Finland, we have subsidiaries in France, Germany, Italy, Russia, Spain, Sweden and UK and service customers globally together with our certified partners. Marioff is a part of Carrier, a leading global provider of innovative heating, ventilating and air conditioning (HVAC), refrigeration, fire, security and building automation technologies. For more information, visit www.marioff.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264762
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa