Kokoaikainen Sales Coordinator Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019
Löytyykö sinulta ymmärrystä myynnin maailmasta sekä B2B-osaamista? Etsimme nyt asiakkaallemme kokoaikaista Sales Coordinatoria palveluiden sopimushallinnan ja myynnin tukitehtävien pariin Espooseen. Jos kiinnostuit, jatka lukemista ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Sales Coordinatoria Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksellemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä teet yhteistyötä palvelupäälliköiden kanssa, ja pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu jatkuvien palveluiden sopimushallinta ja erilaiset myynnin tukitehtävät. Työtehtävät sisältävät sopimuspuolen hallinnointia, kuten sopimuspohjien tekoa ja sopimusten ylläpitoa, sekä myös myyntimateriaalin valmistelua ja tekoa. Lisäksi teet myynnin raportoinnillisia tehtäviä liittyen esimerkiksi liikevaihtokehitykseen. Työnkuvaasi voisi mahdollisesti myös kuulua aiemmin ulkoistettu ostolaskutus.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Sopimusten hallinnointi
* Myyntimateriaalin teko
* Myynnin raportoinnilliset tehtävät


Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla osa iloista porukkaa, ja yritykselle tämän aivan uuden roolin myötä sinulla on nyt mahdollisuus olla itse mukana kasvattamassa kyseistä roolia!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on jo aiempaa kokemusta myynnin tukitehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Etsimällämme henkilöllä on ymmärrystä myynnin maailmasta sekä B2B-osaamista esimerkiksi sopimuspuolelta. Olet aikaansaava ja oma-aloitteinen, mutta uskallat kuitenkin tarvittaessa kysyä apua. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myös huolellisuutta sekä peräänantamatonta asennetta. Lisäksi pystyt nopeasti omaksumaan uutta ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen)
* Aiempaa kokemusta myynnin tukitehtävistä
* Ymmärrystä myynnin maailmasta
* B2B-osaamista, esimerkiksi sopimuspuolelta
* Oma-aloitteinen ja peräänantamaton asenne
* Huolellinen työote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.2.2019

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme kuuluu Suomen johtavien ohjelmistoyritysten joukkoon. Työllistyt osaksi yrityksen uudistuvaa Customer Experience Management -yksikköä, joka kehittää digitaalisia ratkaisuja asiakaskokemuksen hallintaan.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234802
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo