(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen sairaala-apulainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Etsimme nyt tiimiimme reipasta sairaala-apulaista siivoustyöhön lääkärikeskuskohteeseemme Ouluun.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakkaamme alueen ylläpitosiivouksesta arkipäivisin. Kohteenasi on leikkaussali ja lääkärikeskuksen muut tilat. Työskentelet osana ISS:n ammattitaitoista tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa asiakasrajapinnassa. Kyseessä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Toivomme sinulta laitoshuoltajan tai vastaavaa tutkintoa ja muutaman vuoden kokemusta siivousalan töistä, aktiivista työotetta sekä aurinkoista asiakaspalveluasennetta. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa ja ehdotonta tiimityöskentelytaitoa. Eduksi katsomme hygieniapassin.

ISS:llä pääset osaksi loistavaa tiimiä, joka haluaa ylittää asiakkaan odotukset joka päivä. Työturvallisuus on tärkeä osa arvojamme ja teemme kaikkemme, jotta työntekijämme pääsevät joka päivä terveinä kotiin. Meillä viihdytään pitkään sekä kehitytään eri alojen ammattilaisiksi.

Kiinnostuitko? Liity osaksi osaavaa tiimiämme jättämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.6.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -