Kokoaikainen sähkösuunnittelija Iisalmeen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Normetille vastavalmistunutta tai loppuvaiheen opiskelijaa sähkösuunnitteluun liittyvällä koulutustaustalla. Tämä on loistava tilaisuus päästä kehittymään urallasi ja saada vastuuta osaamisesi kartuttua. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelusta tai voit olla vasta uraasi aloittava tulevaisuuden kyky, tässä tehtävässä on tärkeintä into oppia! Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja auttavaiset kollegat
* Loistavan ponnahduslaudan uralle
* Tilaisuuden kasvaa ja kehittyä ja saada vastuuta kansainvälisessä yrityksessä
* Etätyömahdollisuuden yksittäisinä päivinä, kuten kerran viikossa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Nykyisten sekä uuden tuotteiston ajoneuvosähköjärjestelmien suunnittelu ja ylläpito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Koulutustausta tehtävään sopivalta teknilliseltä alalta, esim. sähkö-, automaatio- tai ajoneuvotekniikasta (AMK/DI)
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Hyvät tietotekniset taidot (esim. MS Office)
* Motivoitunut ja oppimishaluinen asenne työhön


Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Muuta tietoa


* Aloitus: syys-/lokakuussa
* Kesto: 12 kk, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen
* Sijainti: Ahmolantie 6, 74510 Iisalmi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Normetin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Normet on Iisalmesta lähtöisin oleva iso kansainvälinen yritys, joka työllistää yli 1000 henkilöä. Heillä on lähes 50 vuoden kokemus maanalaisten kaivosten ja tunneleiden rakentamiseen tarvittavien laitteiden kehittämisestä, tuotannosta ja myynnistä. Tämän lisäksi he tarjoavat rakennuskemikaaleja, asiakasprosesseja tehostavia kokonaisratkaisuja sekä monipuolisia palveluita laitteiden huoltoon ja käyttöön sekä maanalaisten rakentamisen prosesseihin.

Normetin johtavina tavoitteina on parantaa maan alla työskentelevien ihmisten työturvallisuutta mekanisoimalla ja automatisoimalla kaikkein vaarallisimpia ja riskialttiimpia louhintaprosessin työvaiheita sekä parantaa asiakkaan prosessien tuottavuutta vähentämällä kustannuksia ja nopeuttamalla louhinnan etenemissykliä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287584
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio