Kokoaikainen rekrytointi- ja hallintoassistentti Academic Workille!
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Roolissa vastaat laajasti hallinnollisista tehtävistä ja tuet rekrytointikonsulttejamme hakuprosessien eri vaiheissa. Mikäli tarkka ja huolellinen työn jälki on sinun mottosi, hae tätä tehtävää!
KUVAUS
Rekrytointi- ja hallintoassistenttina työskentelet rekrytointikonsulttiemme tukena. Avustat erilaisissa rekrytoinnin, HR:n ja hallinnon tehtävissä. Työaikasi kuluu pääasiassa esimerkiksi palkkahallinnon, työsopimusten ja työehtosopimusselvitysten, matkalaskujen, asiakaslaskutuksen sekä muiden kiireellisten hallinnon tehtävien parissa.
Toinen tärkeä osa työnkuvaasi ovat erilaiset rekrytoinnin avustavat tehtävät, kuten työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaiseminen, potentiaalisten hakijoiden etsiminen ja kontaktointi sekä hakemusten läpikäynti ja puhelinhaastattelut. Myöhemmässä vaiheessa taitojesi karttuessa sinulla on mahdollisuus pitää henkilökohtaisia haastatteluja hakijoiden kanssa. Työssäsi pääset hyödyntämään englannin ja suomen kielitaitoasi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä niin yrityksemme sisällä kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa (esimerkiksi talousosasto, konsultit ja työnhakijat). Tehtävä on organisaatiossamme uusi, joten sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Koska tulet tehtävässä tuuraamaan rekrytointikonsulttejamme kesälomakaudella, toivomme että voit sitoutua työskentelemään heinäkuussa.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Korkeakoulututkinto (tai opinnot loppuvaiheessa), esim. AMK
* Aiempaa kokemusta toimistotyöskentelystä
* Sujuvat Microsoft Office-taidot
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
* Etsimässämme henkilössä yhdistyvät tarkkuus, palveluhenkisyys ja tehokkuus - tartut nopeasti työhön ratkaisukeskeisellä ja järjestelmällisellä otteella. Uskallat tuoda asioita esille ja haluat kehittää aktiivisesti omaa osaamistasi. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja suhtaudut joustavasti sekä positiivisesti erilaisia työtehtäviä ja projekteja kohtaan, niin pieniä kuin laajempiakin. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen HR-puolen tai taloushallinnon assistenttitason tehtävistä.


Lisätietoa


* Aloitus: 01.03.2021
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Keilaranta 4 tai Keilaranta 5, 02150 Espoo
* Palkka: Kuukausipalkka


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Hakuprosessimme on jatkuva, joten käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja teemme haastatteluita jo haun aikana. Prosessi alkaa rekrytointitesteillä, jotka saat sähköpostiisi. Testejä seuraa lyhyt puhelinhaastattelu sekä henkilökohtainen haastattelu (Teamsin välityksellä). Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Tutustu meihin lisää työnantajana urasivuillamme!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413249
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo