Kokoaikainen projektinvetäjä Elomatic Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Oletko organisointikykyinen henkilö, jolla on aikaisempaa työkokemusta projektinhallinnan parista? Haluatko työskennellä monipuolisten ja haastavien projektien parissa? Etsimme projektinhallintakokemusta omaavaa insinööriä tai diplomi-insinsinööriä työskentelemään laivapuolen projektien parissa Elomatic Oy:lle Turkuun. Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävään.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projektinvetäjää Turkuun!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Elomatic Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä vastaat laivojen eri disipliinien suunnitteluprojektien projektinhoidosta. Vastaat esimerkiksi koneistoon tai laivan runkoon liittyvistä projektikokonaisuuksista. Ohjaat prosessiin liittyvää työtä, raportoit projektin etenemisestä sekä asiakkaalle, että sisäisesti. Aikataulutat ja seuraat projektin etenemistä sekä pidät huolta siitä, että projekti etenee suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Projektinhallinta
* Raportointi
* Kommunikointi eri yhteistyötahojen kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on laivatekniikan alalta valmistunut diplomi-insinööri tai insinööri. Sinulle on kertynyt aikaisempaa työkokemusta projektinvetäjän tehtävistä ja laivasuunnittelun parista.
Persoonana olet organisointikykyinen, järjestelmällinen ja sinulla on vahvat kommunikointi- sekä tiimityöskentelytaidot.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi Diplomi-insinööri / insinööri tekniikan alalta
* Aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
* Vahvat organisointitaidot
* Sujuva suomen- ja englannin kielen osaaminen


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta projektinhallintaohjelmistoista tai sujuva saksan kielen osaaminen.

Työsi tueksi saat ammattitaitoisen tiimin, tarvittavan koulutuksen tehtävään sekä teknisten asiantuntijoiden osaamisen. Elomatic tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia projekteja ja heillä on hyvät urakehitysmahdollisuudet. Toimisto sijaitsee Aurajoen rannalla hyvien liikenneyhteyksien lähellä ja tehtävässä on käytössä liukuva työaika.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, koska aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä:13.12.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Elomatic Oy on yritys, joka kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Lähes 950 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme kolmiulotteiseen tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic-tuotemerkillä. Elomatic on kansainvälisesti toimiva, suomalaisomistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 80 maassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225512
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku