(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen Project Coordinator Postille!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Oletko kiinnostunut mahdollisuudesta seurata ja olla osaa Suomen suurinta digitalisaatioprojektia? Omaksutko uusia asioita nopeasti, olet oma-alotteinen ja viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä? Jos tämä kuullostaa sinulta, Postin Projektikoordinaattorin rooli voisi olla sinulle täydellinen! Lue lisää tehtäväst ja hae pikaisesti.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Project Coordinatoria Postille Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Postilla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit projektipäällikön oikeana kätenä. Tulet osallistumaan eri projekteihin ja auttamaan projektipäällikköä käytännön asioissa helpottaakseen prosessia ja projektin kulkua.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Auttaa projektipäällikköä käytännön asioissa
* Muistion kirjoittaminen kokouksissa
* Dokumenttien järjestely


Tehtävä sopii sinulle jolla on vahva can-do asenne, omaksut uusia asioita nopeasti, olet oma-aloitteinen ja hyvä kommunikoimaan. Posti käy läpi Suomen suurinta digitalisaatio-transformaatiota tällä hetkellä, ja tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua tähän liittyviin projekteihin. Tämä on myös hyvä paikka kasvaa kohti Projektipäällikköroolia, ja mahdollisuus jatkoon ensimmäisen puolen vuoden jälkeen on hyvin mahdollista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on aikaisempaa projektityökokemusta suuresta tai keskisuuresta projektista.

Kokemuksen lisäksi, etsimällämme henkilöllä on:


* Aikaisempaa projektityökokemusta
* Can-do asenne ja halu oppia
* MS Office osaaminen
* Erinomainen englanti


Eduksi katsotaan myös, jos ymmärrät miten IT isossa organisaatiossa toimii sekä olet noheva ja oma-alotteinen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa.