(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen porrassiivooja Turun alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme tänä vuonna nimittäin alan esihenkilöroolit tähän päivään! Miksikö näin? Missiona on selkeyttää vastuualueita, vähentää työn määrää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Nyt on tilaisuus liittyä joukkoomme!  

 

Tuskastuttaako tekemisen puute? Innostaako liikkuva työ, jossa työsi jälki on heti nähtävissä? 

Etsimme nyt

 

KOKOAIKAISTA PORRASSIIVOOJAA

 

vakituiseen työhön Turkuun. Kohteina toimivat porraskohteet, joita on kolme. Kohteet sijaitsevat keskustan lähellä ja liikkuminen niiden välillä onnistuu mainiosti jalkaisin. Työtä tehdään tositarkoituksella, eli kokoaikaisena 37,5/vko. Työpäivät ovat maanantaista perjantaihin alkaen kello 7.00. Työpäivien pituus voi tosin vaihdella, mutta painottuen aamutyöhön. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES PL 2 mukaan.

 

Ketä etsimme?

Toivomme, että Sinulla on hieman aikaisempaa kokemusta siivouksesta tai kenties alan tutkinto. Tässä työssä tärkeimpiä työvälineitäsi ovat reipas ja motivoitunut asenne siivoustyötä kohtaan. Työ lisäksi itsenäistä ja vastuullista, joten itseohjautuminen kuuluu vahvasti persoonaasi. Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä peruskunto on edellytys tähän tehtävään. Asiakaskohtaamiset ovat osa päivittäistä tekemistä, jonka takia suomen kielen taito tulisi olla vähintään tyydyttävä. 

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Kuulostaako ihan sinun pestiltä? Hienoa, vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita meidän porukkaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta, toimi pian!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muistathan ilmoittaa työpaikan numerotunnuksen, joka löytyy L&T: n sivuilta työpaikkailmoituksen otsikon vierestä (viisinumeroinen). Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.