(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen porrassiivooja, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokoaikaista ja vakituista porrassiivoojaa Länsi- ja Pohjois - Helsingissä sijaitseviin kohteisiin.

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka on toiminut siivous- ja kiinteistöpalvelualalla yli 10 vuoden ajan.


Nyt on haussa aiempaa siivoustyökokemusta omaava porrassiivooja. Kohteiden välillä liikutaan asiakasyrityksemme autolla, joten edellytämme ajokorttia.

Etsimällämme työntekijällä on työmoraali kohdillaan. Ahkera, iloinen ja reipas asenne on lisäksi toivottavaa. Toivomme myös, että tarvittaessa kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.


Paikka on auki heti, eli työ alkaa, kun sopiva henkilö on löytynyt!


Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (0505988460).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.