(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen palveluneuvoja
Kotimaan Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Onko sinulla silmää ainutlaatuiselle asiakaskokemukselle? Suhtaudutko työhösi tavoitteellisella ja tuloshakuisella otteella? Entä arvostatko luotettavaa työnantajaa ja mukavaa työilmapiiriä? Jos vastasit edellä mainittuihin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö mutkattomaan asiakaspalvelutiimimme!

Haemme Kotimaan Energian asiakaspalveluun myynnillistä palveluneuvojaa kokoaikaisella sopimuksella Helsingin Ruoholahteen.

Työnkuva 

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sekä tuotteidemme ja palveluidemme myynti puhelimitse nykyisille asiakkaillemme (työtehtävä ei sisällä uusasiakashankintaa). Haluamme taata asiakkaillemme loistavan ja pitkän asiakassuhteen ja sinä olet tämän kuvion avainpelaaja yhdessä kollegojesi kanssa.

Nykyisten työntekijöidemme mielestä parasta asiakaspalveluorganisaatiossamme on

1. Mahtava tiimi ja työkaverit

2. Mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen

3. Matala organisaatio, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan

Voit tutustua energiseen henkilökuntaamme myös kotisivuiltamme seuraavan linkin takaa! https://mutkatonduuni.kotimaanenergia.fi/people

Kenelle? 

Etsimme joukkoomme positiivista ja helposti lähestyttävää tiimipelaajaa. Aikaisempi kokemus myynnistä tai asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla valmis paketti. Työ sopii esimerkiksi juuri valmistuneelle 2 asteen tutkinnon suorittaneelle tai uusia haasteita kaipaavalle myynnin nälkäiselle henkilölle. Tärkeintä on, että haluat kehittyä työssäsi, olet innostunut ylittämään asetetut tavoitteet, koet erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisen omaksesi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työtehtävän asiakaspalvelun ja myynnin parissa, kattavan perehdytyksen sekä jatkuvaa valmennusta. Lisäksi tarjoamme päivätyön (ma-pe ja 37,5h), mahtavat työkaverit sekä motivoivan kuukausipalkan + bonuksen. 

Kiinnostuitko? 

Mahtavaa, voit olla juuri etsimämme mutkaton palveluneuvoja! Lähetäthän hakemuksesi jo tänään ja hae osaksi huipputiimiämme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!  Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse sanna-mari.suikki@kotimaanenergia.fi tai puhelimitse torstaisin ja perjantaisin klo 14-16 välisenä aikana numerosta 044-561 1112, Sales Manager Sanna-Mari Suikilta.

Haku tehtävään päättyy 22.7. ja ilmoitamme haun etenemisestä kaikille rekryprosessiin osallistuneille.