(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen palkanlaskija Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018Työn kuvaus:
   
Etsimme nyt NCC:n HR Palvelukeskukseen positiivista ja toimeen tarttuvaa palkanlaskijaa kokopäiväiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työsuhteen kesto on noin yhdeksän kuukautta, mutta tehtävässä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työaika on liukuva ja työ alkaa mahdollisimman pian.

 
Odotamme sinulta yhteistyökykyistä, joustavaa ja itsenäistä asennetta työtä kohtaan. Sinulla tulee olla palkanlaskentaan soveltuva koulutus tai aiempaa työkokemusta palkanlaskennasta Toivomme sinun hallitsevan palkanlaskentaan liittyvät lait ja viranomaisilmoitukset. Eduksesi katsotaan osaaminen rakennus- ja asfalttialan työehtosopimuksista. Lisäksi aiempi käyttökokemus Mepco-järjestelmästä on eduksesi. Toivomme sinun olevan ongelmanratkaisukykyinen, vastuuntuntoinen ja hyvät ajanhallintataidot omaava työntekijä. Olet hakemamme henkilö, jos nautit sekä numeroiden että ihmisten kanssa työskentelystä.

Palkanlaskijana sinulla tulee olemaan oma vastuualue ja yhdessä muun palkanlaskentatiimin kanssa vastaatte koko Suomen NCC-yhtiöiden palkanlaskennasta. Työtehtäviisi kuuluu niin tuntipalkkaisten kuin kuukausipalkkaisten laskenta. Lopullinen työnkuvasi tarkentuu kuitenkin myöhemmin riippuen osaamistaustasi sekä mielenkiinnonkohteistasi.

 
NCC tarjoaa upean mahdollisuuden kehittää osaamistasi ympäristössä, jossa kannustetaan monipuoliseen asiantuntijuuteen. HR Palvelukeskuksessa toimivat palkanlaskentatiimin lisäksi työsuhde-, matka- ja kuluhallinta- sekä systeemi- ja raportointitiimi. Mikäli löydät ylläolevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Adeccon kotisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 25.02.2018 mennessä. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon Sanna Eronen numerosta 040-7058522. Muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen sanna.eronen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Palkanlaskija


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Eronen


Toimipaikka:  HELSINKI & ESPOO