(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen ostoinsinööri, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018Työn kuvaus:
  Haemme kansainvälisen teknologia-alan asiakkaamme toimeksiannosta teknistaustaista ostoinsinööriä Helsinkiin. Työt on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään ja työsuhde on määräaikainen kestäen vuoden 2018 loppuun mahdollisella työsopimuksen jatkolla. Työpisteesi sijaitsee asiakasyrityksessämme Helsingissä, ja työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välillä.
 
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää esimerkiksi insinöörin tai kaupallisen koulutustaustan. Olet jo tutkinnon suorittanut hakija, lisäksi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Tekninen kuvanlukutaito, sekä hankintaprosessin ymmärtäminen auttavat sinua menestymään työssäsi. Edellytämme erinomaista suomen kielen, sekä hyvää englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus SAP-järjestelmän käytöstä katsotaan eduksi. Työpersoonaltasi olet oma-aloitteinen ja paineensietokykyinen ja sinulla on positiivinen työnteonasenne. Tärkeitä ominaisuuksia ovat lisäksi kyky itsenäiseen työskentelyyn, hyvät tiimityötaidot, sekä kyky työskennellä kiiretilanteissa sovitussa aikataulussa.
 
Vastaat yhtenä tiimin jäsenenä operatiivisista ostotehtävistä. Olet tiiviissä yhteydessä kansainvälisiin ja kotimaisiin toimittajiin, suunnittelijoihin, ja kollegoihisi. Käytät päivittäin SAP-järjestelmää, sekä vastaat hankinta-aloitteiden tarkistuksista, tarjouskyselyiden lähettämisestä toimittajille, ja reklamaatiokäsittelyistä. Työympäristö on ajoittain hyvin nopeatempoinen, ja tässä positiossa saat työsi tueksi mukavan tiimin sekä kattavan perehdytyksen.
 
Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta perjantaihin 18.toukokuuta mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon konsulttiin Noora Paakkari, email noora.paakkari@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Ostoinsinööri


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Noora Paakkari


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO