(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen ostaja Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokoaikaista ostajaa Process Industries -yksikköön Pitäjänmäelle. Hyvän perehdytyksen kautta saat erittäin arvokasta työkokemusta kansainvälisestä yrityksestä. Mikäli sinulla on jo hieman kokemusta esimerkiksi hallinnollisista tehtävistä ja omaat toimeen tarttuvan työotteen, jatka lukemista - voit olla juuri etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja arvokasta työkokemusta kansainvälisestä yrityksestä
* Motivoivan työympäristön ja kannustavat työkaverit


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Process Industries-yksikköä. Yksikkö toimittaa energianhallinta-, paperikonekäyttö-, sähköistys- ja tehdastietojärjestelmäratkaisuja, prosessitiedon hallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä palveluja teollisuusasiakkaille maailmanlaajuisesti.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat ostamisen ja hankinnan tehtävät,vastaanotto, verokoodeihin ja toimitusehtoihin sekä laskutukseen liittyvät rutiinit ja toimenpiteet. Työkalunasi tulee olemaan SAP, joten tämän hallitseminen entuudestaan katsotaan tehtävässä eduksi. Riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi, voit olla myös mukana tarjouskyselyiden tekemisessä sekä sourcing-prosessissa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tekninen tai kaupallinen)
* Aikaisempaa kokemusta logistiikan tai hallinnollisen puolen tehtävistä esim. kesätöiden tai harjoitteluiden kautta
* Huolellinen työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Lisäksi katsomme eduksesi rekrytointiprosessissa myös kokemuksen SAP:ista tai muista ERP-järjestelmistä.


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki


* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme onjohtavasähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisestiyli100 maassa. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.