(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen ohjelmistotestaaja Ukko.fi:lle, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Etsimme kokoaikaista ohjelmistotestaajaa osaksi asiakasyrityksemme viihtyisää ja dynaamista tiimiä! Voit olla testauksen vankka ammattilainen tai jo hieman työkokemusta kerryttänyt tulevaisuuden osaaja, asiakasyrityksemme tarjoaa tuen lisäksi kasvuyrityksen tuomat kehittymismahdollisuudet.
KUVAUS
Tarjoamme


* Huumorintajuiset ja mukavat kollegat
* Hyvät kehittymis- ja kouluttamismahdollisuudet
* Kannustavan ja viihtyisän työympäristön
* Hyvät työsuhde-edut

TYÖNKUVA
Työtehtäväsi tulevat vahvasti olemaan sekä manuaalisen- että automaatiotestauksen parissa. Toivomme myös, että vaatimusmäärittely ja testauksen raportointi ovat sinulle tuttuja konsepteja työelämästä erilaisten projektinhallinnallisten käytäntöjen lisäksi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Osaamista seuraavista: Testauksen käytännöt ja tasot, testauksen suunnittelu, manuaalinen järjestelmätestaus, automaatiotestaus (esim. E2E), ketterät menetelmät (Agile ja Scrum)
* Minimissään noin vuoden verran työkokemusta vastaavista tehtävistä, erityisesti selainpohjaisten ohjelmien testauksesta
* Relevantti koulutustausta (AMK tai yliopisto)
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen


Eduksi katsotaan seuraavien teknologioiden osaaminen: Jira, Confluence, TestRail, CircleCI, Git, PHPUnit, SQL

Etsimämme henkilö on:


* Tiimipelaaja
* Johdonmukainen
* Hyvät vuorovaikutustaidot omaava


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ukko.fi puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Voit tutustua lisää asiakasyritykseemme Ukko.fi täältä!