Kokoaikainen Myyntineuvottelija Postille, Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019
Haluaisitko päästä kehittämään myyntitaitojasi suuressa yrityksessä? Asiakasyrityksemme Posti Oyj hakee nyt toimeen tarttuvaa tiimipelaajaa myyntineuvottelijan tehtävään. Tehtävä sopii loistavasti vastavalmistuneelle tai jo hieman enemmän työkokemusta kerryttäneelle. Jos haluat kehittyä myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi, lue lisää ja hae alta!
KUVAUS
Myyntineuvottelijana tehtäväsi on kontaktoida asiakkaita puhelimitse sekä ohjata ja käsitellä sisään tulevia liidejä. Selkeytät liidejä ja viet prosessin loppuun asti. Sinua on tukemassa myyntihenkinen tiimi, jossa vallitsee aito tekemisen meininki. Olet osa suurta muutosta, jossa kehitetään ja parannetaan digitaalisia ympäristöjä. Tehtävä tarjoaa kehittymismahdollisuuksia suuressa, kestävää kehitystä kannattavassa yrityksessä.

Tarjoamme


* Olla osa organisaation muutosta ja sopeutumista digitaaliseen aikaan
* Työympäristön, jossa on tekimisen meininki ja vahva yhteisöllisyys
* Kehittymismahdollisuuksia suuressa yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakkaiden kontaktointi puhelimitse
* Asiakastapaamisten buukkaaminen
* Liidejen vastaanottaminen ja käsittely

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kaupallinen koulutustausta sekä aiempaa kokemusta myynnin parista. Olet voinut kerryttää kokemusta esimerkiksi puhelinmyynnistä tai muista myynnin tehtävistä. Sinulla on periksiantamaton asenne ja heittäydyt mielelläsi epämukavuusalueellesi. Otat mielellään vastuuta myös tehtävistä, jotka eivät suoraan kuulu vastuualueellesi. Sinulla on halua ja motivaatiota kehittyä myynnin ammattilaiseksi sekä pidät tiimityöskentelystä.

Etsimämme henkilö on:


* Kaupallinen koulutustausta
* Myyntihenkinen ja kehittymishaluinen
* Rohkea ja sosiaalisesti älykäs
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Eduksi katsotaan ruotsin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Postin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää
Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Postion Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263218
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki