(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen myyntiassistentti, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019
Etsimme asiakkaallemme Villeroy & Boch Gustavsberg Oy:lle reipasta myyntiassistenttia fiksujen ja innovatiivisten kylpyhuoneratkaisujen myyntitiimiin nopealla aikataululla. Mikäli koet myynnin vauhdikkaan rytmin omaksesi sekä viihdyt tiimityössä, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa asiakaspalvelu; puhelimitse, sähköpostitse ja suoraan SAP-järjestelmään saapuvien tilausten, asiakaskyselyiden ja reklamaatioiden käsittely. Taitojesi kehittyessä työnkuvasi laajentuu. Työaika on arkisin klo 8-16.

Työ alkaa jo toukokuun aikana, joten haethan välittömästi! Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan pitkän historian omaavaan yritykseen sekä modernien ja korkealaatuisten tuotteiden pariin!
TYÖNKUVA
Ideaalihakijallamme on kaupallinen koulutustausta. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta asennetta aktiivisessa ja ajoittain hektisessäkin myynnin maailmassamme sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Odotamme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Pidät langat käsissäsi useammassakin samanaikaisessa työtehtävässä. Hallitset sujuvasti myös tavallisimmat IT-järjestelmät.


* Asiakaspalvelu puhelimitse
* Tilausten ja reklamaatioiden käsittely SAP-järjestelmässä sekä sähköpostitse
* Myynnin tukitehtävät
* Kenttämyyjien tukitehtävät tarvittaessa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva kaupallinen koulutustausta
* Reipas asenne ja sopiva paineensietokyky
* Kiinnostusta myös tekniseen myyntiin ja asiakaspalveluun
* Tiimipelaaja-asennetta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Numerotarkkuutta


Eduksi katsomme jos sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Ruotsin kielen taito katsotaan myös eduksi mutta ei välttämätön.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: elokuun 2019 loppuun (hyvät mahdollisuudet keskustella jatkosta)

Sijainti: Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Villeroy & Boch Gustavsberg Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lisää tietoa asiakasyrityksestämme oheisista linkeistä: Villeroy & Boch Gustavsberg Oy sekä täältä