(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen myynti-insinööri Rinheat Oy:lle, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019
Oletko myyntihenkinen uran alussa oleva insinööri, joka on kiinnostunut työskentelemään metsäteollisuuden parissa? Rinheat etsii nyt myynti-insinööriä osallistumaan myyntiprosessin koordinointiin ja ottamaan vastuuta myyntiprosessiin liittyvistä juoksevista asioista. Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä osaksi mielenkiintoisia projekteja. Jos sinulla on jo jonkin verran aiempaa työkokemusta teollisuuden alalta ja kunnianhimoa kehittyä, hae tätä paikkaa! Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydettyä.
KUVAUS
Rinheat on asiantuntijaorganisaatio, joka tekee erilaisia projekteja metsäteollisuuden haihdutusratkaisuihin liittyen. Projektitoimituksia on ympäri maailman ja Rinheatin tavoitteena on olla mukana alan vaikeimmissa projekteissa sekä hoitaa ne parhaiten. Rinheatilla on alan paras osaaminen, joten sinulle tarjoutuu todella hyvä mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi asiantuntevan tiimin ympäröimänä.

Tarjoamme


* Haasteita ja vastuuta jatkuvasti enemmän - Rinheatilla arvostetaan kokemusvuosien lisäksi potentiaalia
* Mahdollisuuden kasvaa organisaation sisällä - Academic Workin kautta aiemmin Rinheatilla aloittanut myynti-insinööri on etenemässä projektipäällikön tehtäviin
* Kattavan läpileikkauksen metsäteollisuuden alalta - myynti-insinöörin työ tarjoaa mahdollisuuden nähdä monia prosessin osia lyhyessä ajassa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Tarjouslaskenta
* Tarjousdokumentaatioiden laatimista
* Myyntiprosessin koordinointi yhteistyössä muiden kanssa
* Myyntityöhön kuuluvat juoksevat asiat

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme omaa itseohjautuvan työskentelytavan ja on ratkaisukeskeinen sekä yhteistyökykyinen. Tehtävässä tarvitaan hyvää kokonaiskuvan hahmottamiskykyä ja priorisointitaitoja ja tulet olemaan tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan ja projektipäälliköiden kanssa. Metsäteollisuuden tuntemus on tehtävässä suotavaa, sillä se helpottaa työn omaksumista huomattavasti.


* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta kemia-, energia-, kone- tai prosessitekniikan suunnasta (DI/AMK)
* Metsäteollisuuden toimialatuntemusta
* Työkokemusta esimerkiksi työharjoittelun kautta, missä on kartoitettu ymmärrystä teollisuuden työskentelyprosesseista ja lainalaisuuksista.
* Analyyttinen työote ja halua kehittää omaa osaamista
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyö taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus alalta suuremmassa konsernissa, erityisesti metsäteollisuuden alalta. Myös muu kielitaito, kuten ruotsi ja venäjä katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Kesto: 12 kuukautta, tarkoitus rekrytoitua Rinheat Oy:lle
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Rinheat Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Rinheat Oy on asiantuntijaorganisaatio, joka tekee erilaisia projekteja metsäteollisuuden haihdutusratkaisuihin liittyen. Projektitoimituksia on ympäri maailman ja Rinheatin tavoitteena on olla mukana alan vaikeimmissa projekteissa sekä hoitaa ne kaikkein parhaiten.