(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen myymäläsiivooja Riihimäelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Lassila saa haltuunsa sopimuksen ja lähtee tiukkaan kiriin kohti maaliviivaa. Kaarteessa odottaa Tikanoja, Lassila lähestyy ja kurottaa, kurottaa - kapula on vaihdettu ja vauhti kiihtyy vaan mitä ihmettä? Laji on muuttunut täysin, joukkueessa onkin vapaita paikkoja! 

   

KOKOAIKAINEN MYYMÄLÄSIIVOOJA 

 

tule meidän tiimiimme Riihimäelle suuren marketin siivoukseen. Tiimimme on avainasemassa huolehtimassa monen kävijän kirjaimellisesti siististä asiakaskokemuksesta. Työpäivät vaihtelevat maanantain ja sunnuntain välillä. Työtä tehdään kello 15.00 - 23.00. Työtä 30-37,5 h/vko.

 

Miten sitten pääsee osaksi tätä siistiä valioliigaa?

 

Edellytämme kohteessa  ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä. Työssä onnistumiseen vaaditaan suomenkielentaitoa, koska työssäsi kommunikoit puhelimen ja radiopuhelimen välityksellä. 

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, laitathan viestiisi ilmoituksen viisinumeroisen ID-numeron, jotta tiedämme mistä tehtävästä kaipaat lisätietoja. Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Vehanen kati.vehanen@lassila-tikanoja.fi., puh. 050 385 5967 tai Kristiina Juntunen, kristiina.juntunen@lassila-tikanoja.fi,  puh 050 385 5843.

 

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.