Kokoaikainen monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2021

Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet? 


Etsimme nyt iloista ja reippaalla työotteella varustettua MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ päiväkotikohteisiin OULUUN!   


Tehtävässäsi vastaat Tuira – Hönttämäki – Koskela -alueella sijaitsevien päiväkotikohteidemme siisteydestä sekä monipuolisista ruokahuollon avustavista tehtävistä, kuten astiahuollosta sekä ruokien pakkaamisesta ja esillepanosta. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6 – 18 välille, 37,5 h/viikko. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työtehtävä edellyttää hygieniapassia sekä aiempaa työkokemusta keittiöpuolen tehtävistä. Kokemus siivoustyöstä sekä puhdistus -tai ruokapalvelualan koulutuksen katsomme eduksesi. Arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Tässä tehtävässä työskentelet lasten parissa, joten ymmärrät, että työympäristö voi olla välillä meluisakin ja osaat tarvittaessa ohjata pieniä asiakkaitasi. Lisäksi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa päivittäisessä työskentelyssäsi asiakaskohteissamme. 


Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Koulutus- ja valmennusohjelmien avulla tuemme henkilöstömme urapolkuja ja ISS:llä uramahdollisuutesi ovat loputtomat. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 6.8.2021.


 


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.


 


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot