(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen markkinointikoordinaattori Tarkett Oy lle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Oletko kiinnostunut monipuolisista markkinoinnin työtehtävistä? Onko sisustaminen ja rakentaminen lähellä sydäntäsi ja palat halusta päästä vaikuttamaan alalla monipuolisten markkinointitehtävien parissa? Nyt sinulla on mahdollisuus saada uusia haasteita markkinointiurallesi kansainvälisessä ympäristössä. Etsimme Tarkettille markkinointikoordinaattoria täydentämään kansainvälistä Nordic -markkinointitiimiä. Lue lisää ja hae paikkaa pian, sillä täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista markkinointikoordinaattoria Espoon Leppävaaraan!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Tarkettille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut lähetetään Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä, kuten markkinoinnin suunnittelua, sisällön tuottamista eri kanaviin, sosiaalisen median hallintaa, nettisivujen päivittämistä sekä optimointia. Tässä työssä keskeinen työnkuva on uusien tuotteiden lanseerausprojekteihin liittyvät tehtävät. Tehtävässä pääset laatimaan käännöstöitä, uutiskirjeitä ja muita markkinointiaineistoja. Lisäksi pääset osallistumaan Nordic-tiimipalavereihin. Toisinaan palaverit järjestetään myös Ruotsissa, jolloin sinulla tulee olla mahdollisuus matkustaa. Pääset osaksi osaavaa, työlleen omistautunutta ja motivoitunutta markkinointitiimiä, joka tarjoaa sinulle tukea aina tarvittaessa. Sinulta löytyy kyky itsenäiseen työhön, mutta olet myös tiimipelaaja. Sinun ei tarvitse olla valmis markkinoinnin asiantuntija - voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi markkinoija - ennen kaikkea etsimme innokkuutta kehittää itseäsi sekä Tarkettin liiketoimintaa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Markkinoinnin suunnittelu yhdessä tiimin kanssa
* Sisällön tuotto eri kanaviin
* Sosiaalisen median hallinta
* Nettisivujen päivittäminen sekä optimointi
* Lanseerausprosessista vastaaminen paikallisesti


Tehtävä sopii sinulle, joka omaat kiinnostusta ja halua kehittyä markkinoinnin saralla. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta B2B- ja B2C- markkinoinnista ja kyky nähdä oman roolin merkitys strategisten tavoitteiden saavuttamisessa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö ei pelkää tarttua uusiin ja vaihteleviin - mutta ajoittain myös rutiininomaisiin - työtehtäviin. Suhtaudut muuttuviin tilanteisiin muuttuvine aikatauluineen ennakkoluulottomalla ja positiivisella hands-on -asenteella. Toivomme sinun olevan työotteeltasi itsenäinen, organisointikykyinen ja aikaansaava tiimipelaaja, jolta ei puutu rohkeutta tuoda esille uusia kehitysideoita. Eduksi katsotaan mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta nettisivujen ylläpidosta. Lisäksi omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Tarkett on kansainvälinen toimija, joten edellytämme sinulta erityisesti joustavuutta, mutta myös matkustusvalmiutta sekä erinomaista englannin kielen osaamista ja sujuvaa ruotsin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Isoksi eduksi nähdään aikaisempi kokemus uusien tuotteiden lanseerausprosessista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus (kaupallinen AMK tai yliopisto)
* Jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavista markkinoinnin ja/tai viestinnän tehtävistä
* Erinomaisia MS Office, erityisesti Excel -taitoja
* Reipasta otetta työntekoon ja paineensietokykyä
* Matkustusvalmiutta
* Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä sujuvaa ruotsin kielen taitoa


Tarkett tarjoaa sisällöllisesti kiinnostavan ja merkityksellisen työn, jossa pääset työskentelemään sisustuksen ja rakentamisen parissa. Lisäksi pääset vaikuttamaan Tarkettin kasvuun sekä saat erinomaiset kehitysmahdollisuudet osaavan ja työlleen omistautuneen ja motivoituneen Nordic-markkinointitiimin tuella.

Jos olet etsimämme hands on -asenteella varustettu markkinointikoordinaattori, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaika, 37,5 h/vko

Kesto: Vakituinen

Paikka: Leppävaara, Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Tarkettilaisia on pohjoismaissa yli 190 ja Suomessa 24. Toimistomme sijaitsee pääkaupunkiseudulla Espoon Leppävaaran kupeessa, Perkkaalla. Maailmanlaajuisesti tarkettilaisia on noin 13 000 yli 100:ssa maassa. Tarkett on yksi maailman suurimmista lattianvalmistajista ja myymme 1,3 miljoonaa neliötä lattiaa joka päivä. Tuotantolaitoksia on 34 ja vuonna 2017 Tarkettin liikevaihto oli 2,8 miljardia euroa. Haluamme edistää kaikessa toiminnassamme pitkäjänteistä kestävää kehitystä kiertotalouden periaatteita noudattaen. Tarkett on noteerattu vuodesta 2013 Pariisin Euronextissä.