(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen logistiikan assistentti elo-joulukuulle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019
Etsimme reipasta ja hyvillä organisointitaidoilla varustettua tiimipelaaja logistiikan assistentin rooliin Lidl Suomi Ky:lle. Mikäli olet kiinnostunut kaupan alasta, niin tämä on loistava mahdollisuus päästä näkemään toimintaa läheltä! Jos haluat kehittyä monipuolisissa tehtävissä mielenkiintoisessa yrityksessä, tämä paikka voi olla sinua varten. Jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät ja mukavan työilmapiirin
* Tilaisuuden työskennellä osana logistiikan tiimiä, jonka tehtävä on tukea Lidl Suomen jakelukeskuksien logistiikan prosesseja
* Kokoaikaisen työn arkisin toimistoaikoina klo 8-16


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Raporttien laatiminen
* Laskujen käsittely
* Yhteydenpito sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
* Muut yleiset osaston tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilö on:


* Soveltuva koulutustausta (AMK/YO)
* Oma-aloitteinen, itsenäinen ja vastuuntuntoinen työote
* Hyvät organisointitaidot ja kyky omaksua uusia asioita nopeasti
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Sujuva MS Office-ohjelmien osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen logistiikan työtehtävistä tai toimistotyöstä. Lisäksi katsomme eduksi saksan kielen taidon.

Muuta tietoa


* Aloitus: 12.8.2019
* Kesto: Vuoden 2019 loppuun
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Sijainti: Lidlin pääkonttori Espoon Niittykummussa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Biogen asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lidl Suomi toiminta perustuu selkeään ja yksinkertaiseen konseptiin, joka mahdollistaa parhaan laadun ja halvan hinnan yhdistämisen. Heidän tavoitteena on tarjota asiakkaille Suomen kokonaisedullisin ostoskori iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien.