Kokoaikainen laitossiivooja
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Hei siivouksen ammattilainen, omaatko rautaiset hermot ja hyvän siivoussilmän? Nyt olisi loistopesti tarjolla! Etsimme

 

SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen asiakaskohteeseemme. Siivottava kohde sijaitsee tarkemmin Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.Työtä tehdään ma-pe klo.10.00-18.00 välisenä aikana. Siivousta suoritetaan laitoskohteessa, jossa tarkkuus, kylmä pää ja korkea sietokyky on ennen kaikkea avainasemassa. Tehtävään etsitään siis harjaantuneita ammattilaisia, jotka eivät pienistä hätkähdä, sekä tuntevat siivouksen aseptiikan kuin omat taskunsa. Tehtävästä maksetaan kiinteistöpalvelualan TES:n mukaista palkkaa, tässä tehtävässä PL3 (11,57€/h), sekä työhön kuuluvat lisät. Huomaathan, että työhön palkattavalle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

 

Kuka sitten pärjää tässä tehtävässä?

 

1.) Sinulla on sekä hyvä fyysinen kunto, että runsaasti henkistä kanttia – et hätkähdä pienistä. 2.) Olet ehtinyt kerryttää jo aiempaa siivouskokemusta sekä ymmärrät hyvän laadun ja siivousjäljen päälle. 3.) Puhut ja ymmärrät hyvin suomen kieltä suullisesti ja kirjallisesti, kykenet itsenäisesti seuraamaan suomen kielisiä ohjeistuksia suullisestä ja kirjallisesti.  4.) Kykenet tarkkaan, vastuulliseen ja itsenäiseen työhön sekä osaat työskennellä myös osana tiimiä. (Please note, that this job requires at least average level Finnish language skills)

 

Vastineeksi tärkeästä työpanoksestasi tarjoamme sinulle palkan lisäksi merkityksellisen työn ja osaavat ammattilaiset tueksesi. Pidämme huolta, että saat tehtävään asianmukaisen ja kattavan perehdytyksen. Käytössäsi on modernit ja laadukkaat työvälineet, joilla teet varmasti hyvää jälkeä. Mikäli sinulla on intoa kehittää osaamistasi, tuemme myös koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.  Haluamme sinusta pitkäaikaisen työntekijän, joka voi hyvin ja nauttii elämästään myös työn ulkopuolella. Tästä syystä työterveyshuoltomme ei ole mitään tavan huttua, vaan lakisääteistä kattavampi. Tuemme hyvinvointiasi esimerkiksi edullisilla hierontapalveluilla, kuntosalijäsenyyksillä ja erilaisilla virkistyksillä. Lisäksi käytössäsi ovat henkilökuntakerhot, joiden kautta pääset käsiksi mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleihin sekä leffalippuihin.

 

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae viivyttelemättä paikkaa oheisen linkin kautta! Haastattelemme ehdokkaita mahdollisesti jo hakuaikana.

 

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siivoustyöstä L&T:llä? Pääset lukemaan siitä lisää täältä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä suoraan rekrytointikonsultille natasha.madlala@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498877
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki