(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen lähitukihenkilö Mandatum Lifelle!
Mandatum Life Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Etsimme asiakkaallemme Mandatum Lifelle kahta (2) kokoaikaista lähitukihenkilöä 12 kuukauden kestoiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Barona IT Oy:lle, mutta työskentelemään asiakasyrityksemme toimistolla Helsingin Bulevardilla.

TYÖTEHTÄVÄT

Toimenkuva on laaja; se sisältää mm. IT-tuen tarjoamisen talon omalle väelle, laitetoimitukset, Mandatum Lifen avainjärjestelmän hallinnan, eri ympäristöjen dokumentointi, työasemien ja ohjelmistojen asentamisen ja vianselvitykset. Mikäli pidät asiakasrajapinnassa toimimisesta ja sinulla on valmiudet monipuolisessa ja vaativassa lähitukiympäristössä toimimiseen, voit olla etsimämme henkilö.

TOIVOMME HAKIJALTA

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta. Toivomme tehtävään valitulta henkilöltä järjestelmällistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä reagointivalmiuksia vaihteleviin tilanteisiin. Lisäksi edellytämme soveltuvaa IT-alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta teknisen tuen tehtävistä. Työskentely tapahtuu toimistotyöaikojen puitteissa.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Lisätietoa tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytoija Mikael Korpi, mikael.korpi@barona.fi tai 040 7405 135.

TARJOAMME SINULLE

Mahdollisuuden olla mukana kompaktissa, kehittämishenkisessä ja mukavassa tiimissä. Toimit tärkeänä osana asiantuntemusta arvostavaa, lämminhenkistä ja oppimiseen kannustavaa työyhteisöä. Sinulla on mahdollisuus kehittää ammatillisia taitojasi erilaisissa projekteissa organisaation tukemana.

TIEDOT

Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5 h/vko

Työn aloitus & kesto: Marraskuu 2019, määräaikaisen työsuhteen arvioitu kesto 12 kk + optio jatkolle

Sijainti: Helsinki, Bulevardi

Palkka: Sopimuksen mukaan