(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen laadunvalvonnan assistentti Santen Oy:lle Tampereelle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Oletko aikaansaava ja itsenäiseen työhön kykenevä loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut henkilö, jolle Word on tuttu työkalu ja vailla töitä? Loistavaa! Saatat olla etsimämme tyyppi. Etsimme laadunvalvonnan assistenttia projektityöhön, missä saat hyvän perehdytyksen tehtävään, sopivasti vastuuta sekä mahdollisuuden toimia kansainvälisessä yrityksessä.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista laadunvalvonnan assistenttia Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Santen Oy:ssä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan asiakasyrityksemme laadunvalvonnan assistenttina. Vastuualueenasi on siirtää Word-muodossa olevat laadunhallintajärjestelmän dokumentaatiot uuteen tietojärjestelmään. Pääset myös tekemään pieniä käännöstöitä suomesta englannin kielelle. Vastuualueellasi on myös teettää Isommat käännöstyöt käännöstoimistolla. Myös uuden eränäytevaraston järjestäminen yhteistyössä vastuuhenkilön kanssa kuuluu työtehtäviin.

Tässä tehtävässä toimenkuvaasi kuuluu


* Siirtää laadunhallintajärjestelmän dokumentaatio uuteen tietojärjestelmään
* Laadunhallinnan töissä avustaminen, kuten uuden eränäytevaraston järjestäminen
* Tehtäviisi kuuluu myös pienet käännöstyöt suomesta englannin kielelle
* Teettää isommat käännöskokonaisuudet käännöstoimistolla


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän osana menestyvää kansainvälistä yritystä. Kaikkiin työtehtäviin mukaan lukien alan sanastoon saat koulutuksen työpaikallasi.

Tehtävä sopii sinulle, joka pidät projektityöstä, osaat organisoida tekemisesi ja sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävässä ratkaisee ennen kaikkea oikea asenne työhön ja halu omaksua uusia asioita. Etsimällämme henkilöllä on Word-ohjelma hyvin hallussa. Tulet kääntämään laadunvalvonnan dokumentteja suomesta englannin kielelle, joten tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kieltä. Koulutuksen jälkeen tulet toimimaan itsenäisesti, joten tehtävässä vaaditaan kykyä ajanhallintaan ja tehtävien priorisointiin. Työtäsi jaksottavat deadlinet, joten sinun tulee aikatauluttaa työtäsi tehokkaasti ja seurata itsenäisesti aikataulussa pysymistä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Itsenäiseen työhön kykenevä
* Ongelmanratkaisukykyinen ja tarkka ote työhön
* Käyttökokemusta Word-ohjelmista
* Kyky ajanhallintaan ja työtehtävien organisointiin
* Paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on tekninen, farmaseuttinen tai luonnontieteellinen koulutus. Kokemus lääketeollisuudesta tai laadunhallintajärjestelmistä katsotaan niin ikään eduksi. Joten tuothan nämä ilmi jo hakemuksessasi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 1.4.2019

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 4kk

Paikka: Niittyhaankatu 20, 33721 Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Santen Oy on Pohjois-Euroopan johtava silmälääkevalmistaja. Huippuunsa hiottu työn laatu, nykyaikaiset valmistusmenetelmät, innovatiivinen tutkimus ja tuotekehitys sekä kansainvälinen myynti- ja markkinointiosaaminen ovat nostaneet Santenin johtavaksi silmälääkevalmistajaksi. Santen on toiminut Euroopassa jo lähes 20 vuotta ja jatkaa asemansa vahvistamista yhä useammassa maassa, jotta potilaat ja terveydenalan ammattilaiset saavat pääsyn heidän innovatiivisiin tuotteisiinsa.