Kokoaikainen koulusiivooja
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

L&T:llä rakennetaan parempaa huomista! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työn määrää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tervetuloa remmiin!

 

Hei siivouksen ammattilainen, nyt on loistopesti tarjolla todelliselle aamuvirkulle! Etsimme nimittäin ahkeraa

 

AAMUSIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kohde sijaitsee tarkemmin Viikin alueella. Siivousta suoritetaan oppilaitoksessa, jossa tarkkuus ja laatu on ennen kaikkea avainasemassa. Siivoustyön lisäksi työskentelet asiakasrajapinnassa asiakkaamme kanssa. Työajat ovat ma-pe klo. 6.00-14.00. Tehtävän palkkaus määräytyy tuttuun tapaan kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Tässä tehtävässä palkkaus on PL3 eli euroissa 11,57€/h. Työt alkavat mahdollisimman pian.

 

Kuka sitten pärjää tässä tehtävässä?

1.) Sinulla on sekä hyvä fyysinen kunto, että hyvä siivoussilmä 2.) Olet ehtinyt kerryttää jo aiempaa siivouskokemusta sekä ymmärrät hyvän laadun ja siivousjäljen päälle. Vaihtoehtoisesti omaat alan koulutustaustaa. 3.) Kykenet tarkkaan, vastuulliseen ja itsenäiseen työhön sekä osaat työskennellä myös osana tiimiä. 4.) Tehtävä edellyttää suomen kielen osaamista niin suullisesti kuin kirjallisesti.

 

Vastineeksi tärkeästä työpanoksestasi tarjoamme sinulle palkan lisäksi merkityksellisen työn ja osaavat ammattilaiset tueksesi. Pidämme huolta, että saat tehtävään asianmukaisen ja kattavan perehdytyksen. Käytössäsi on modernit ja laadukkaat työvälineet, joilla teet varmasti hyvää jälkeä. Mikäli sinulla on intoa kehittää osaamistasi, tuemme myös koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.  Haluamme sinusta pitkäaikaisen työntekijän, joka voi hyvin ja nauttii elämästään myös työn ulkopuolella. Tästä syystä työterveyshuoltomme ei ole mitään tavan huttua, vaan lakisääteistä kattavampi. Tuemme hyvinvointiasi esimerkiksi edullisilla hierontapalveluilla, kuntosalijäsenyyksillä ja erilaisilla virkistyksillä. Lisäksi käytössäsi ovat henkilökuntakerhot, joiden kautta pääset käsiksi mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleihin sekä leffalippuihin.

 

Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae viivyttelemättä paikkaa oheisen linkin kautta! Haastattelemme ehdokkaita mahdollisesti jo hakuaikana.

 

Kiinnostaako sinua kuulla lisää siivoustyöstä L&T:llä? Pääset lukemaan siitä lisää täältä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä suoraan rekrytointikonsultille natasha.madlala@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498876
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki