(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen koulusiivooja Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Tampereelle asiakaspalveluhenkistä   KOULUSIIVOOJAA  
Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Työvuorosi ovat arkisin  kello 6-14.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Tehtäväsi?
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa huolehtimassa asiakkaiden työ- ja koulupäivän sujumisesta siivoamalla koulun kaikkia tiloja. Työ on luonteeltaan ylläpito- ja perussiivousta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.    Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista tai sinulla on tehtävässä alan koulutus (esimerkiksi laitoshuoltaja). Kokemuksesi kautta osaat huoltaa ja siivota erilaisia tiloja ja materiaaleja. Sinulla on iloinen asiakaspalveluasenne ja tulet hyvin toimeen tilojen kaiken ikäisten käyttäjien kanssa. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa ja työturvallisuuskorttia. Tehtävään valituilla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta.   Kiinnostuitko?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 9.4.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.      Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö arkisin kello 10-14. Pirjo Vesa 050 911 0819 ja Elina Ollinpoika 050 595 3042.    Voit käydä meihin coorilaisin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).