Kokoaikainen koulusiivooja Rovaniemelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Rovaniemelle
 
KOULUSIIVOOJAA
 
Mitä tarjoamme sinulle? 
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 37,5/viikko. Työvuorot sijoittuvat kello 7-15 väliin kaikille viikonpäiville. Olet tiimissämme  tärkeä monikohdeosaaja, ja  työskentelet useassa kohteessa Rovaniemen alueella.
 
Odottelemme jo uusia työkavereitamme ja toivomme, että voisit aloittaa tiimissämme mahdollisimman pian.
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   
Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta? 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen viihtyvyyden huolehtimalla kohteiden ylläpito- ja perussiivouksesta. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen eri ikäiset käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.  
 
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai alan koulutus, esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto, mutta voit vakuuttaa meidät myös reippaalla asenteellasi.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa, B- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.
 
Kiinnostuitko?    
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 1.6.2020.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin sinulle mielellään palvelupäällikkö Tomi Koistinen  kello 7-15 p. 050 517  1905 .
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin  ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot