Kokoaikainen koulusiivooja Liminkaan
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö kokoaikaista arkityötä? Meille on sinulle sopiva tehtävä avoinna, sillä etsimme Liminkaan 

KOULUSIIVOOJAA 
 
Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen (37,5h/viikko). Työvuorot ovat joko aamuvuorossa 6-14 tai iltavuorossa 12-20.  Pääset osaksi asiakkaan tilojen siisteydestä ja puhtaudesta huolehtivaa neljän hengen tiimiä. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavan ennen lukuvuoden alkua elokuussa, kuitenkin viimeistään 9.8.

Mitä koulusiivoojan työ pitää sisällään?  
Siivoojana työpäivääsi kuulu huolehtia koulukohteen ylläpito- ja perussiivouksesta ja oletkin tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien koulu- ja työpäivän viihtyisyyden.  
 
Millaisia osaajia etsimme? 
Olet kartuttanut kokemusta siivouksen parista jo ainakin vuoden verran tai sinulla on alan tutkinto, esimerkiksi laitoshuoltaja.

Tärkeintä on, että olet asiakaspalveluhenkinen ja tulet hyvin toimeen tilojen kaiken ikäisten käyttäjien kanssa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla hyvä suomen kielen taito ja nuhteeton tausta. 
 
Miten ja milloin voit hakea tätä työpaikkaa? 
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 11.7.2021  mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.    
 
Lisää tehtävästä sinulle kertoo mielellään palvelupäällikkö Katja Valjus-Säily katja.valjus-saily@coor.com.


Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).  
 
Olemme mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot