(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen kiertävä siivooja Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

KIERTÄVÄKSI SIIVOOJAKSI 

 

kokoaikatyöhön Turkuun. Etsimme työntekijää vastaamaan useiden kohteiden puhtaudesta. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin aamulla sekä illalla. Työ alkaa määräaikaisena, mutta mikäli työ suoritetaan mallikkaasti on mahdollista jatkaa vakituisella sopimuksella määräaikaisuuden päätyttyä. Ajokortti on vaatimus tehtävään ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Toivomme sinulta myös aikaisempaa siivouskokemusta. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! "Can do"-asenne on valttikorttisi tässä tehtävässä. 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin lisää!