(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen kesätyöntekijä työmaainsinöörin tai työnjohdon tehtävien pariin, Westpro cc Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019
Etsimme rakennusalan insinöörin opintojen loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa avustavan työmaainsinöörin tai työnjohtajan tehtävään Westprolle pääkaupunkiseudulle! Mikäli sinulla on jo hieman kokemusta esimerkiksi työnjohtoharjoittelun kautta ja haluat päästä kehittämään osaamistasi, voi tämä olla sinun paikkasi. Lue lisää ja hae paikkaa saman tien!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista kesätyöntekijää työmaalle pääkaupunkiseudulle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Westpro cc Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tulet työskentelemään touko - elokuun ajan eri työmailla joko avustavan työmaainsinöörin tai avustavan työnjohdon tehtävissä.

Avustavan työmaainsinöörin tehtävissä pidät työmaan toimintoja kontrollissa. Näihin kuuluu mm. työmaan aikataulutusta, hankintojen, työmaalupien ja viranomaisilmoitusten hoitamista. Tässä tehtävässä saat laajan käsityksen siitä, mitä työmaan taustalla tapahtuu.

Avustavan työnjohtajan tehtävissä seuraat pääasiallisesti, että urakoitsijat tekevät työnsä niin kuin on sovittu. Pääset kiinni aikaisessa vaiheessa siihen, millaista työnjohto työmaalla on.

Tehtävä sopii sinulle joka haluat oppia rakennusalasta ympäristössä, joka tarjoaa sekä haasteita, että mahdollisuuksia.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Hae tätä paikkaa, jos opiskelet loppuvaiheessa soveltuvalla alalla (rakennusinsinööri/-AMK) ja olet tehnyt esim. ensimmäisen työnjohtajan harjoittelun aiemmin tai mielellään olet ehtinyt jo kerryttää jonkin verran alan työkokemusta. Näemme eduksi, jos harrastuksiisi kuuluu jonkinlaista seuratoimintaa tai joukkueliikuntaa, sillä samankaltainen yhteen hiileen puhaltamisen, korkean työmoraalin ja nöyrän asenteen mentaliteetti löytyy Westprosta. Henkilönä olet ulospäin suuntautunut, määrätietoinen ja tulet hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Opinnot loppuvaiheessa soveltuvalla alalla (rakennusinsinööri/-AMK)
* Jotain työkokemusta rakennusalalta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ulospäin suuntautunut, määrätietoinen ja yhteen hiileen puhaltava persoona


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Toukokuu

Työmäärä: 40h/viikko

Kesto: Elokuun loppuun

Paikka: Pääkaupunkiseutu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Westpro cc Oy on yritys, joka rakentaa hyvin suunniteltuja koteja pääkaupunkiseudun parhaille paikoille. Westpron kohteissa painottuvat asukaslähtöiset pohjaratkaisut, nimekkäät arkkitehdit ja panostus design-suunnitteluun nykyaikaisten teknisten ratkaisuiden lisäksi. Westpro toimii Helsingissä ja Espoossa n. 30 ammattilaisen voimin. Yrityksen arvoina on asiakaslähtöisyys, ammattiylpeys ja tuloksellisuus.