(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen keittiöapulainen henkilöstöravintolaan ydinkeskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ uuden asiakkuutemme henkilöstöravintolaan Helsingin ydinkeskustaan. 


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Meillä henkilökunta osallistuu palveluidemme kehittämiseen.


Tehtävässä vastaat henkilöstöravintolan astiahuollosta, avustavista keittiötöistä sekä ravintolasalin ja keittiön puhtaanapidosta. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-16 välille.


Menestyt tehtävässä mikäli sinulla reipas ja työtä pelkäämätön asenne ja halukkuutta kasvaa ravintola-alan ammattilaiseksi. Lue lisää ISS:n tarjoamista koulutusmahdollisuuksista täältä. Odotamme sinulta loistavia tiimityöskentely-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä suomen tai englannin kielen taitoa. Hygieniapassi katsotaan eduksi. 

Tule kanssamme rakentamaan ravintolakokemusta asiakkaallemme ja osaksi tiimiä, joka toteuttaa ISS:n visiota tulla maailman parhaaksi palveluyrityksesi suurella sydämellä ja 110 prosenttisesti joka ikinen päivä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja tehdä töitä innostuneessa ympäristössä sekä kehittää omaa ammattitaitoasi. 


Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuksesi viimeistään 3.11.2019 oheisen linkin kautta. Työn on määrä alkaa loppuvuodesta 2019. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -