Kokoaikainen keittiö- ja siivoustaitoinen monipalvelutyöntekiijä
Coor Service Management Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Onko sinulla silmää puhtaudelle, hyvälle asiakaspalvelulle ja kokemusta keittiöpuolen töistä sekä laitoshuoltajan tutkinto? Etsimme Paraisille toimeen tarttuvaa

MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Mita Coor tarjoaa sinulle?
Coor on Pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys, jossa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan olevia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja asiakkuuksissa. Meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/viikko). Työvuorot ovat arkisin kello 7-15 .Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Monipalvelutyöntekijänä työpäivääsi kuuluvat monipuoliset ruokapalveluiden tehtävät päiväkodin jakelukeittiössä sekä kohteen ylläpitosiivoustehtävät. Vastuullesi kuuluu asettaa lounas esille linjastoon ja aamupalan, salaattien sekä välipalojen valmistus. Huolehdit, että varastossa on oikea määrä elintarvikkeita ja toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tilausten tekemisestä ja tukkulistoista.

Mitä odotamme sinulta?
Tässä monipuolisessa tehtävässä odotamme sinulta
- laitoshuoltajan tutkintoa
- kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä
- hyvää suomen kielen taitoa

Lisäksi toivomme, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva työskennellä.

Tehtävään on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.

Kuulostaako tämä sinuun työpaikaltasi?
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 30.1. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen ulla-maria.partanen@coor.com.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1539159
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Parainen, Varsinais-Suomi, Parainen, Varsinais-Suomi