Kokoaikainen ja vakituinen toimistosiivooja Joensuuhun
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Sinulla on siivousalan koulutus ja etsit kokoaikaista ja vakituista työtä Joensuusta? Hienoa, jatka lukemista sillä etsimme nyt toimeliaaseen tiimiimme 

TOIMISTOSIIVOOJAA

Mitä Coor tarjoaa sinulle ja tehtävänkuvaus?

Kuten alussa kerroimme tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/viikko) ja toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Työvuorot ovat arkisin aamuvuorossa kello 5-13. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Työsi on itsenäistä, mutta työpaikalla on useamman coorilaisen tiimi. Olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien viihtyvyyden pitämällä huolta toimistorakennuksen kaikkien tilojen ylläpitosiivouksesta.

Mitä odotamme sinulta?

Tässä tehtävässä tarvitset

•     laitoshuoltahan tai muun alan tutkinnon
•    aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä
•    suomen kielen taitoa
 

Lisäksi toivomme, että olet mukava ja mutkaton työkaveri ja reipas työotteeltasi.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvaselvitys ennen työsuhteen alkua.

Kiinnostuitko?
Jos kiinnostuit tehtävästä voit jättää hakemuksen vaikka heti! Viimeinen hakupäivä tehtävään on kuitenkin 28.10.2021  mennessä. Luemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja työpaikasta antaa palveluesimies Tuija Puustinen puhelimitse arkisin kello 11-14. Tuijan tavoitat numerosta
 050 533 2347.

Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland). 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot