(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen ja vakituinen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Olisitko juuri sinä oikea henkilö tiimiimme?


Etsimme nyt oma-aloitteista ja vastuuntuntoista SIIVOOJAA Turkuun. 

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous sekä perussiivokset asiakaskohteessamme elintarviketeollisuusympäristössä Turussa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkisin klo 6-15 välillä, mutta työssä tehdään satunnaisesti myös ilta-,tai viikonlopputöitä, mutta näistä sovitaan aina erikseen etukäteen. 

Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteisiin. Kohteessa edellytämme työturvallisuuskorttia tai valmiutta suorittaa työturvallisuuskorttikoulutus ennen työnsuhteen alkamista. Oma auto ja B-ajokortti ovat eduksi.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.3.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -