Kokoaikainen ja vakituinen siivooja Joensuuhun
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Sinulla on laitoshuoltajan tutkinto ja etsit kokoaikaista ja vakituista työtä Joensuusta? Hienoa, jatka lukemista sillä etsimme nyt toimeliaaseen tiimiimme
 
SIIVOOJAA
 
Mitä Coor tarjoaa sinulle ja tehtävänkuvaus?
Kuten alussa kerroimme tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/viikko) ja toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Työvuorot ovat arkipäivisin kello 6-14. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.
 
Työsi on itsenäistä, mutta työpaikalla on useamman coorilaisen tiimi. Olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien viihtyvyyden pitämällä huolta toimistorakennuksen kaikkien tilojen ylläpito- ja perussiivouksesta.
 
Mitä odotamme sinulta?
 
Tässä tehtävässä tarvitset
• laitoshuoltahan tai muun alan tutkinnon
• aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä
• suomen kielen taitoa
• hygieniapassia
Lisäksi toivomme, että olet mukava ja mutkaton työkaveri ja reipas työotteeltasi.
 
Kiinnostuitko?
Jos kiinnostuit tehtävästä voit jättää hakemuksen vaikka heti! Viimeinen hakupäivä tehtävään on kuitenkin 27.1.2021 mennessä. Luemme hakemuksia jo hakuaikana.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 12-16 välillä palveluesimies Tuija Puustinen, puh. 050 533 2347.
 
Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland).
 
Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot