(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen IT-Project Coordinator
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019
Oletko kiinnostunut mahdollisuudesta seurata ja olla osa Suomen suurinta digitalisaatioprojektia? Onko sinulla kertynyt jo aiempaa kokemusta IT:n ja projektien parissa työskentelystä? Jos omaksut uusia asioita nopeasti, olet oma-alotteinen ja viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä, Postin Projektikoordinaattorin rooli voisi olla sinulle täydellinen! Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa pikaisesti.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista IT Project Coordinatoria Postille Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Postilla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit projektipäällikön oikeana kätenä. Tulet osallistumaan eri projekteihin ja auttamaan projektipäällikköä käytännön asioissa helpottaakseen prosessia ja projektin kulkua.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Projektipäällikön määräämät tehtävät
* Erilaisia hallinnollisia avustavia tehtäviä
* Muistion kirjoittaminen kokouksissa
* Dokumenttien järjestely


Tämä tehtävä sopii henkilölle, jolla on vahva can-do asenne sekä kyky oppia uusia asioita nopeasti. Posti käy läpi Suomen suurinta digitalisaatio-transformaatiota tällä hetkellä, ja tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua tähän liittyviin projekteihin. Tämä on myös hyvä paikka kasvaa kohti projektipäällikön roolia, ja mahdollisuus jatkoon ensimmäisen puolen vuoden jälkeen on hyvin mahdollista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on jo ehtinyt kerryttää jonkin verran kokemusta IT:n parissa, joko työelämässä tai opinnoissa. Sinulla on hyvä ymmärrys erilaisista järjestelmistä ja niiden toiminnasta, sekä hahmotat hyvin miten IT toimii suuressa organisaatiossa. Olet myös työskennellyt jo aiemmin suurten tai keskisuurten projektien parissa esim. projektikoordinaattorina. Olet luontainen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka ei kaihda haasteita tai mahdollisuutta oppia uutta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta (myös kesken olevat tutkinnot hyväksytään)
* Aiempaa työkokemusta IT-alalta tai -opinnoista
* Aiempaa työkokemusta projektien parissa
* Riittävä osaaminen MS Office-ohjelmissa
* Halu oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa.