(Poistunut julkaisusta)

Kokoaikainen IT-lähituki Nexetic Oy:lle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Oletko IT-alasta kiinnostunut ja kehittymishaluinen tulevaisuuden tekijä? Mikäli asiakaspalveluhenkinen ongelmanratkaisija kuvaa sinua, jatka lukemista. Tarjolla on IT-lähituen rooli nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista lähitukihenkilöä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Nexetic Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tehtäväsi on toimia osana yrityksen lähitukea. Tehtävänäsi on toimia Nexeticin omien ohjelmien käyttötukena jälleenmyyjille ja asiakkaille. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi erilaisten tikettien ratkaisua sekä yrityksen omien tuotteiden back-up tukea. Saat hyvän koulutuksen yrityksen tuotteisiin ja järjestelmiin, joten aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä! Tärkeintä on asiakaspalveluhenkisyys, ongelmanratkaisukyky ja aito halu kehittyä!

Työtehtäviisi kuuluu:


* IT-lähituki
* Tikettien vastaanotto
* Tuotteiden käyttötuki sekä jälleenmyyjille, että asiakkaille


Tehtävä sopii sinulle, joka haet mahdollisesti ensimmäistä IT-alan työpaikkaa ja olet halukas kehittymään yrityksen mukana. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä syventymään yrityksen omiin järjestelmiin, sekä mahdollisesti kasvattamaan roolia sekä vastuutasi oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on hieman asiakaspalvelusta työkokemusta kerryttänyt oma-aloitteinen ja järjestelmällinen ongelmanratkoja! Tekninen sanasto on sinulle tuttua etkä pelkkää tarttua haasteisiin. Tärkeintä ei ole aiempi kokemus, vaan aito kiinnostus ja halu kehittyä! Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, alan koulutus sekä harrastuneisuus katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta (kaupallinen/tekninen)
* Työkokemusta asiakaspalvelusta
* Sujuva suomen ja englannin kieli


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta Linuxin palvelimista sekä tallennusjärjestelmistä. Koska kyseessä on kasvuyritys, myös ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian, huhtikuun aikana

Työmäärä: Kokoaikainen, myös esim. 3-4 päivää/viikko neuvoteltavissa

Kesto: 12kk, jatko todennäköinen

Paikka: Espoo (Valkjärventie)

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Nexetic on suomalainen varmistuspalvelujen tarjoaja. Keskitymme yritysten tietojen pilvivarmistukseen ja olemme sen edelläkävijä.
Päätuotteemme on Shield Backup Win + Mac. Tarjoamme myös Office 365 -varmistusta sekä Nexetic Online Backup -palvelun Windows-palvelinten varmistukseen.